IC Ranch

Egyszerűsített mobilra optimalizált változat

SNIPPERS BLUE LADY

 

USA import különleges blue roan színű, ranch horse vérvonalú qh kanca

2001-05-11

 

Lady egy nagyon szép fejű, jó felépítésű,  kedves, ember centrikus, makkegészséges = igazi ranch-ló.

Az USA-ban csak tenyészkanca volt. Itt be lett lovagolva. Belovagláskor fel is hívtuk a tenyésztőjét, hogy ez a kanca tényleg nem volt még lovagolva? Mert csak ráraktuk a nyerget és ment, ahogy kellett.

 

Lady apja: Snipper Music - a tenyésztője szerint - egy olyan fantasztikus ló volt, ami legfeljebb csak egyszer adatik meg egy tenyésztő életében. (Több megkeresést is kaptunk már Snipper Music csikók miatt az USA-ból, mert nincs elég ott.)

Tenyésztője, Betty Lynn nem ismert hozzá fogható másik lovat. Snipper Music egy nagyok okos, tehetséges és nagyon atletikus mén volt. Rendkívüli volt teljesíteni akarása. Lovasa nem tudott tőle olyat kérni, amit ne teljesített volna szívesen.

Gyors és robbanékony volt a munkában, de azonnal nyugodt, kedves, szelíd lóvá vált, ha már nem kellett dolgoznia.

Show (verseny-) lóként is kiváló volt. 3 évesen megnyerte a snaffle bit futuritit reiningben és cuttingban is! Ezen kívül szerzett 3 AQHA pontot penningben is. Csikói is kivétel nélkül könnyű lovaglású, embercentrikus lovak lettek

 

Lady anyja: Macho's Full House, reining vérvonalú kanca. Macho's anyja: Lady's Mystic Royal,  Idahoban Reserve  Champion volt Reiningben. Blackfootban pedig 3 éven keresztül veretlen volt, megnyerte az open reininget.

Macho's apja:Sue Per Macho Deck pedig race horse vérvonalú ló volt. Apjai anyja Stakes Winner volt és Stakes Winner utódai voltak.

 

Pedigree

Lady Csikói / Foals / Fohlens:

Csikói az USA-ban: