IC Ranch

Egyszerűsített mobilra optimalizált változat

Megközelíthetőségünk leírása:

 

Szentes várost nyugatról, a Tisza felől elkerülő - 451-es -útról a

36-os és a 37-es zöld kilométert jelző táblák között - pontosan félúton - nyílik a "mi utcánk", a Gázos kövesút.

 

Ez a Gázos kövesút látszik a térképen vízszintesen alattunk!

A Gázos kövesút és a 451-es út kereszteződésétől a Tisza felé kb. 800 méterre jobbra fekszik a Ranch.

 

SZENTES VÁROSBÓL:

A Csongrádi útról lehet legkönnyebben az elkerülőre kimenni.

Vagy a Delelő vendéglőnél a Strand bejárata fele haladva a Strand előtt jobbra fordulni és követni az utat. Ez az út vezet a Kalandpark, vagy az Idősek otthona előtt. Az út végén a "T" kereszteződésnél balra kell fordulni és a TSZ (sorompó) előtt jobbra, rá a mi utcánkra a Gázos kövesútra. Ezen haladva át kell menni az elkerülőn, majd 800 méter után a napelemparkkal szemben van a Ranch.

A laktanya felől az elkerülő irányába haladva elmegyünk a Vácivill raktára előtt. A Kövesút végén, balra kell fordulni, rá az elkerülőre. Az elkerülőn haladva - ott ahol bal oldalon közvetlen az út mellett fóliasátrak vannak - jobbra kell fordulni a Gázos kövesútra- ami a mi utcánk. Ezen haladva át kell menni az elkerülőn, majd 800 méter után a napelemparkkal szemben van a Ranch.

A volt Csongrádi úti ÁBC felől az elkerülő felé haladva a Várady Lipót utcán, el kell menni az elkerülőig. Ott balra kell fordulni, rá az elkerülőre. Az elkerülőn haladva - ott ahol bal oldalon közvetlen az út mellett fóliasátrak vannak - jobbra kell fordulni a Gázos kövesútra- ami a mi utcánk. Ezen haladva át kell menni az elkerülőn, majd 800 méter után a napelemparkkal szemben van a Ranch.

 

SZEGED (dél) FELŐL:

Szentes város előtt a TV toronynál balra a 451-es úton Csongrád felé!

Majd a 37-es tábla után balra!

 

CSONGRÁD (ÉNy) FELŐL:

Szentes város előtt a körforgalomnál jobbra, tovább a 451-es úton Hódmezővásárhely felé. A 36-os kilométer tábla után jobbra!

 

KELETRŐL (Szarvas, Fábiánsebestyén felől):

A körforgalomnál a városközpont felé! Végig ezen a főúton egész a Ligetig, amely balra lesz látható. Közvetlenül a Liget után balra! Az első kereszteződésnél jobbra. A "T" kereszteződésnél balra! A TSZ bejáró sorompó előtt jobbra ráfordulni a "mi utcánkra"!

Át az elkerülőn, utána 800 m-re jobbra van a Ranch!

map1