IC Ranch

Egyszerűsített mobilra optimalizált változat

Az IC Training System keretében két képzési lehetőséget tudok Neked ajánlani:
 

EDZŐTÁBORT az IC Ranchon, a saját lovaddal, hogy a Te saját problémáddal foglalkozhassunk, a Te lovaddal dolgozzunk
FOLYAMATOS EGYÉNI OKTATÁS, otthon, Nálad, a Te lovadddal, a Te körülményeid között, a Te problémáid megoldásával.


Edzőtábor
Edzőtábor azok számára javasolt, akik már rendelkeznek legalább minimális alapismeretekkel és ülésbiztosnággal és igényes szabadidő lovasként, vagy versenyzőként szeretnének magasabb szintre tovább fejlődni. Szeretnék a már meglévő - és persze helyes - tudásukat megerősíteni, a hiányosságaikat feltárni és kijavítani, illetve pótolni. (saját lovon)
Tovább >>>
 
A folyamatos egyéni oktatás nálad: házhoz jön az oktatás!
A Te környezetedben, a Te lovaddal, a Te problémáid megoldásával történik a képzés.

A rendszeres edzések során kisebb léptékekben haladva, mélyen, részletekbe menően, a cél tükrében előre meghatározott edzéstervvel  történik a képzés.

Tovább >>>

OKTATÁSI TEMATIKA

Úgy hisszem, hogy erősségem abban rejlik, hogy én "A-tól Z-ig" oktatok, mindenre kiterjedően, az alapokkal kezdve. 

Oktatási módszerem, az "IC Training System" ® hiteles, mert sok-sok lovakkal, lovaglással eltöltött év, sok-sok külföldi tanulás, nagyon sok lóval való munka után vált egy letisztult, gyakorlatias és könnyen követhető rendszerré.


Programomat úgy építettem fel, hogy lovaglási stílustól függetlenül ló és lovasa számára könnyen megérthető és logikus legyen. Adjon megfelelő válaszokat a lovak képzése és lovaglása során felmerülő kérdésekre, problémákra.

 

Az oktatás után írásos (könyv) formában is oda tudom Neked adni a tanultakat, így a komplett anyag kézzel foghatóan meg lesz Neked! A könyvet bármikor újra elővéve, átismételheted, felidézheted a tanultakat.

Ugyancsak egyedülállóan, mindezt felsőfokú pedagógus végzettséggel és edzői diplomával tanítom meg Neked, garantáltan nyugodt, barátságos légkörben, úgy, hogy mindet megérts és később a – könyv segítségével - egyedül is elboldogulj majd otthon.

Az oktatást követően sem hagylak magadra! Küldhetsz Magadról rövid videókat és az alapján vissza jelzem Neked, hogy mivel haladsz a megfelelő úton és mi szorul korrekcióra.

Én, vagy később csapatom tagjai akár el is mennek Hozzád és Nálad otthon - a Te lovadon! - mutatjuk meg a probléma megoldását!

Ha versenyre készülsz, mint western bíró is tudlak segíteni a felkészülésben!

A lovaglás fantasztikus élmény!

Ha azt szeretnéd, hogy számodra is maradéktalanul az legyen, akkor ne késlekedj! Keress fel minél előbb!


Istenes Csilla

Elméleti áttekintő
Gyakorlati foglalkozások:
I. földmunka
II. Lovaglás  
Melyek azok az ajánlott felszerelések, amit érdemes beszerezni?
 

Bővebben lásd itt >>>

Rólam

Miben tudok Neked segíteni?

Hitvallásom szerint a lovaglás nem a ló hátán kezdődik!
 

A legtöbb lovas probléma nem feltétlen a lovasok, vagy lovak technikai képzetlenségéből adódik, hanem sokkal inkább a nem megfelelő ló-lovas kapcsolatból fakad. Ezért először azt javasolt elsajátítani, hogy hogyan kellene a lovakkal helyesen bánni. Meg kell tanulni megérteni őket. Meg kell ismerni, hogy „hogyan működnek”! Ehhez először "szemtől szemben", azaz a földről javasolt velük dolgozni.

Ahhoz hogy a lovat biztonságosan és ló-ember számára is kellemes módon ("izomláz nélkül") lehessen lovagolni, meg kell tanulni az ehhez szükséges technikai elemeket is: a megfelelő szárkezelést, lábhasználatot, ülésmódot, .... stb.

Tehát egész rendszerem arra épül, hogy a lovat megértve, azt társként és ne eszközként használjuk.

Mint lovas edző és western bíró abban tudok neked segíteni, hogy:

  • megmutatom Neked, hogy hogyan értsd meg jobban a lovad, hogy tudd, hogy mit miért csinál
  • hogyan kellene a lovaddal szemben viselkedned, hogy ő is megértsen Téged, tiszteljen és elfogadjon, ugyanakkor ne féljen tőled
  • ha valamilyen problémád akad lovaddal és eddig ezt még nem sikerült teljes mértékben megoldanod, akkor megmutatom a megoldást Neked
  • ha eddig Neked a lovaglás nem maradéktalan örömöt, hanem esetleg félelmet és stresszt is jelentett, akkor ezen hogyan tudsz változtatni
  • ha szeretnéd magad tovább képezni, megmutatom Neked azokat a technikákat, amikkel átengedőbbé tudod tenni lovadat és könnyebben tudod tanítani
  • megmutatom neked, hogy mik azok az alapfeladatok, amiket mindenképpen javasolt elsajátítanotok és ahogy azt hogyan a tegyed
  • ha versenyezni is szeretnél, akkor versenyzőként eredményesebben tudj szerepelni

Hogy miért tudok Neked IGAZI megoldást kínálni?

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A LOVAS OKTATÁSRÓL

Hogyan tudok Neked  segíteni?